A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Гурток "Політ фантазії"

Дата: від до Скинути

Аплікація "Морквинка для зайчика"

Як відомо, осінь - час збирати урожай, а якщо в сім'ї є дитина, цей урожай може перетворитися в красиві аплікації з овочів! На гуртку діти виготовляли моркву, під час заняття  діти вчились працювати у колективі, вирізати деталі аплікації по попередній розмітці, розташовувати їх на загальній основі; ознайомились  з поняттям "вітаміни", про корисні продукти, в яких містяться вітаміни, ці знання виховують  у дітей потребу правильно харчуватися, почуття співпереживання, бажання прийти на допомогу.

09:22 01.11.2022

Участь у ІІ Всеукраїнському творчому конкурсі "До Дня українського козацтва"

Вихованка Жашківського ліцею N5   Довгошия Марія, учениця 4 - го класу, взяла участь у ІІ Всеукраїнському творчому конкурсі "До Дня українського козацтва". Марія посіла 3 місце у номінації "декоративно - ужиткове мистецтво"  і отримала диплом переможця. Наставником дівчинки є Коваль О. М., керівник гуртка "Політ фантазії ". За плідну працю, активну участь та високу підготовку вихованців  Оксана Миколаївна отримала подяку від організаторів конкурсу.

11:46 26.10.2022

Колективна робота «Осіній віночок»

Аплікація  - улюблене заняття школярів, у процесі якого діти вчаться працювати з різними матеріалами, починаючи від паперу і закінчуючи різними зернами і насінням, зібраними на природі, а також освоюють різні прийоми і техніки роботи з ними. У результаті такого творчого процесу у дітей формується правильне уявлення про природні зміни, поповнюється словниковий запас. Під час  створення аплікації учні вчилися працювати не тільки самостійно, але і групою. Наприклад, у створенні осіннього віночка  з кольорового паперу  відразу брали участь двоє дітей, у кожного з яких було своє завдання.Результатом своєї праці діти були дуже задоволені.

16:34 24.10.2022

Участь у конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва "День Українського Козацтва"

14 жовтня – дата, яка наскрізь просякнута героїзмом та мужністю нашого народу, адже цей день вирізняється відзначенням декількох свят, а саме: Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників та захисниць України й Дня Українського козацтва.  

13:07 12.10.2022

Обереги для воїнів

Учні нашого ліцею разом з керівником гуртка "Політ фантазії" Коваль Оксаною Миколаївною  виготовили обереги, які найближчим часом передадуть воїнам ЗСУ.  Школярі розробили макети, підібрали матеріали та виготовили браслети у кольорах національного прапору та янголів-охоронців, які будуть оберігати наших захисників на передовій. Учні креативно, завзято та із захопленням працювали над створенням оберегів, що будуть зігрівати душі наших воїнів та нагадувати про підтримку. З вірою в Україну! Слава захисникам ЗСУ!

12:58 03.10.2022

День миру

В Україні День миру відзначають з 2002 року, згідно з Президентським Указом від 5 лютого 2002 року. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним значенням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.

11:55 21.09.2022

Аплікація "Райдужне кошеня"

Аплікація включає в себе різні види та техніки: декупаж, витинанка, колаж, паперопластика, об’ємна, квілінг тощо. Надзвичайно цікавим видом нетрадиційної аплікації є Айріс Фолдінг. Iris Folding (райдужна оболонка) – техніка складання смужок кольорового паперу . Ця техніка пішла з Голландії (Нідерланди). «Райдужне складання» тільки здається складне, а на справді, ця техніка вимагає уваги і охайності.Сьогодні на занятті гуртка "Політ фантазії" вихованці ознайомились із цією технікою  і із задоволенням виконали аплікацію "Райдужне кошеня".

15:17 21.02.2022

Композиція " Я люблю Україну"

Сьогодні Україна відзначає День єднання. З нагоди свята на занятті гуртка "Політ фантазії" була проведена виховна година, присвячена саме ції темі. Діти дізналися для чого було створене дане свято, а саме: зміцнення стійкості українського народу в умовах зростання різних загроз.  Учитель пояснив важливість цього дня, а школярі з нагоди цього свята виготовили  композицію на тему "Я люблю Україну!".

16:58 16.02.2022

Колективна робота "Валентинка"

День святого Валентина - дуже тепле і романтичне свято, коли всі закохані пари роблять один одному сюрпризи і говорять слова кохання. Красиво висловити свої почуття допоможе валентинка ручної роботи.Сьогодні на занятті гуртка діти виконували колективну роботу і виготовили велику валентинку.

17:42 14.02.2022

Об'ємна аплікація "Веселка"

Папір дає величезний простір для творчості, особливо коли для цього є вільний час і  бажання творити.    

16:15 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора