A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Конкурс "Моя майбутня професія"

Дата: 18.03.2019 10:07
Кількість переглядів: 264

      Конкурс «Моя майбутня професія: планування і розвиток», який  проходить в рамках проекту «Моя кар’єра в Україні»  проводиться в Україні уже 4 роки та має на меті показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар'єри, надихнути їх свідомо обирати майбутню професію. Організатори конкурсу: Міністерство молоді та спорту, Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку.

    Учениця нашого закладу Синчак Інна не тільки подала есе на конкурс,  а й ввійшла в топ кращих есе (всього було подано на конкурс 1200 есе).

   В результаті  на регіональну конференцію в м.Київ було відібрано 40 претендентів із 5 областей: Київської, Чернігівської, Житомирської, Черкаської, Вінницької. Слід відзначити, що з Черкаську область представляли  троє десятикласників (з Черкас, Шполи та Жашкова).

   Регіональна зустріч була дуже цікавою та насиченою: нові знайомства, командна робота, зустрічі з успішними людьми різних галузей (ІТ-технології, банкір, архітектор, журналіст, хірург), створення власного рецепта успішної кар’єри.

   Попереду ще один етап – творча робота та національний відбір.

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора