A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Прикрашаємо територію закладу

Дата: 06.05.2021 12:35
Кількість переглядів: 195

   Лавки є одним із декоративних елементів ландшафтного дизайну. Вони прикрашають сади й парки і є важливою складовою загального вигляду території. Сьогодні популярними є дерев’яні лавки, оскільки вони красиві та виготовляються з екологічно чистих матеріалів. Правильно спроектовані та встановлені лавки створюють комфортні умови для відпочинку.

      Учителем трудового навчання Грибом В. П. разом з учнями 9 класу було виготовлено 6 лавок для шкільного затишку та комфорту. Адже для школярів ця тема є актуальною: проектування, розробка технологій та виготовлення лавок , оскільки в процесі роботи можна ознайомитись і спробувати на практиці виконати різні операції, такі як: різання, стругання, свердління, шліфування, бережливість та загальну культуру праці.

      Таким чином учні мають можливість удосконалювати набуті знання, вміння та навички, оволодіти прийомами роботи, вивчити техніку виготовлення лавки.

   Все створене людиною з дерева чи металу завжди мало і має практичне призначення. Сучасність проявляє все більший інтерес до відродження народних традицій, до виробів народних промислів та ремесел, а особливо виробів з природних матеріалів. 

Щиро дякуємо ГК "Нові продукти" за надані дерев'яні полети для виготовлення лавок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора