A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Запровадження карантину

Дата: 13.03.2020 12:46
Кількість переглядів: 176

    На виконання рішення виконавчого комітету Жашківської міської ради №44 від 12.03.2020 р.  «Про запобігання поширенню на території Жашківської ОТГ коронавірусу COVID-19», 12 березня начальником відділу освіти Савицькою В.М. проведено нараду з керівниками ЗО, працівниками відділу освіти, на якій розглянуто питання запровадження карантину в закладах освіти та виконання профілактичних  заходів щодо недопущення поширення коронавірусу серед  учасників освітнього процесу. 

   Відділом освіти видано наказ №29-ОД від 12.03.2020 «Про запровадження карантину в закладах освіти Жашківської міської ради  з 12 березня по 3 квітня 2020 року». Савицька В.М. наголосила на відповідальному ставленні до здоров"я власнго, наших дітей, нашого оточення та вкотре акцентувала увагу керівників ЗО на неухильному виконанню рекомендацій Державної установи «Центру громадського здоров’я  МОЗ України» щодо дій та правил задля недопущення розповсюдження вірусу в навчальних закладах у період складної епідемічної ситуації» та організації роз’яснювальної роботи,  інформуванню  здобувачів освіти та працівників закладів освіти, батьків та опікунів  щодо заходів запобігання поширення, проявів хвороби та дій у випадку захворювання,  розміщенню відповідної інформації на сайтах закладів, інформаційних куточках. Забезпеченню виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом та гострих респіраторних інфекцій.

     Доручено керівникам ЗО розробити заходи щодо можливого  виконання навчальних програм за допомогою дистанційних технологій, інтенсифікації або ущільнення навчального матеріалу.

Рекомендації Державної установи «Центру громадського здоров’я  МОЗ України» щодо дій та правил задля недопущення розповсюдження вірусу в навчальних закладах у період складної епідемічної ситуації»:

https://drive.google.com/drive/folders/1mOwlrW_ny_FTphq3mk8WtD7Ev4TETThP?usp=sharing

Звернення міського голови Ігоря Андрійовича Цибровського до жителів громади:

https://www.youtube.com/watch?v=xGmUWO22jsQ&feature=emb_title


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора