A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Тиждень математики та інформатики

Дата: 25.01.2019 13:50
Кількість переглядів: 234

       21 січням  відбулося відкриття тижня математики і інформатики.  Учні ознайомилися з планом тижня та своїми завданнями. Було  оголошено  про конкурси «Математичний кросворд», «Кращий ребус», «Реферат».

       В рамках тижня математики та інформатики для учнів 6 класу учителем Папаяніною С.В. проводився «Турнір знавців інформатики». Зацікавленість дітей викликав конкурсний, ігровий характер заходу. Учасники показали теоретичні знання, вміння розв'язувати різні завдання, розкрили творчий  потенціал.

     Учителем Щукою І.О. для учнів 2 - 4 класів було організовано захід «Подорож до Комп’ютерленду». Учні сформували команди їм було запропоновано різні цікаві завдання. Під час гри вони показали свою обізнаність та вміння працювати в групі. 

       24 січня учитель математики Турченюк Л.С. проводила позакласний захід для учнів  6 класу «Математичний  КВК». На якому поглибили  знання учнів з математики; розвинули  їх логічне мислення; виховували  пізнавальний інтерес до предмета, свідоме ставлення до здобутих знань.

    Для учнів 10 класу учитель математики Григор'єва Ю.А. проводила конкурс «Математична естафета» 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора