A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Тиждень української літератури

Дата: 06.03.2020 14:21
Кількість переглядів: 202

В нашому закладі з 3 по 6 березня був проведений тиждень української літератури.

Протягом тижня учні мали можливість поглибити знання з української мови та літератури: вони приймали участь у КВК, вікторинах та тематичних уроках, демонстрували творчі і художні здібності.

 Учителем української мови та літератури Тютюнник Г. В. було проведено КВК під назвою "Він осягнув глибини людської душі і висоти Всесвіту", де учні 9 класу змогли проявити кмітливість, ерудицію, творчі вміння, знання про шлях та творчість Кобзаря. Діти показали хорошу підготовку вивченого матеріалу, здорову конкуренцію, неабияке прагнення до перемоги.

Цікаво і змістовно у середу пройшла вікторина з Ніколаєвою Н. Ф. під гаслом «Знавці творчості українських письменників» для учнів 7 класу. Дітям було цікаво в такий спосіб перевірити свої знання з пройденого матеріалу. Вони охоче називали назви та героїв оповідань, декламували уривки з віршів.

Усією шкільною спільнотою ми склали шану рідній мові та літературі нашого народу. Учні та вчителі змогли проявити свої творчі та розумові здібності, яскраво продемонстрували великий патріотизм до рідного слова та української землі.

Урочисто і піднесено зазвучав голос Т. Г. Шевченка, коли пройшов конкурс-читців декламаторів поезії Кобзаря де школярі напам'ять читали його вірші.

Прослухавши всіх учасників конкурсу, журі визначило переможців: 

2 клас - Тютюнник Анюта; Мацюк Каріна; Рубан Валерія;

3 клас - Задорожня Софія; Рак Вероніка;

4 клас - Кравчук Марина; Козленко Дарія.

Переможців нагороджено дипломами. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора