A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Екскурсія до поліції

Дата: 26.11.2019 17:13
Кількість переглядів: 186

Жашківською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості 25 листопада 2019 року було проведено професіографічну екскурсію для  учнів  9-го та 10-го класу Жашківського ЗЗСО №5 до відділення поліції, де у дітей була можливість зсередини побачити роботу служби, до якої ми звертаємось в найскладніших ситуаціях.

   Екскурсія розпочалась з чергової частини. Ознайомилися з роботою слідчо-оперативних груп, які за повідомленням чергового вирушають на місце скоєння злочину. Також слідчий СВ Тетяна Бакал розповіла дітям про порядок реєстрації повідомлень та заяв про правопорушення і події та подальше реагування працівників поліції. Далі підлітки мали змогу побачити кімнату для затриманих та ізолятор тимчасового утримання.

   Старший інспектор СЗК – старший лейтенант поліції Ірина  Ілляшенко розповіла молоді про професію поліцейського, її переваги, інформувала про навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України та умови прийому до лав поліції.

   Екскурсія продовжилась демонстрацією майором поліції Максимом Пущиком спеціальних засобів та вогнепальної зброї. З цікавістю діти роздивлялися зброю, амуніцію та спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі. Школярам навіть дозволили приміряти бронежилет, та розбирати зброю.

   Також дітям показали майданчик, де стоять автомобілі після аварій, там вони мали нагоду побачити реальні наслідки пов’язані з вживанням алкоголю та порушенням правил дорожнього руху.

   Школярі були в захваті і приємно враженні гостинністю правоохоронців.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора