A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Тиждень креативних ідей. День третій Четвер/Thursday – Національний (Український) стиль/National Style

Дата: 27.02.2020 15:13
Кількість переглядів: 650

 

Тиждень креативних ідей - це тиждень натхнення та творчості. Це час, коли кожен може поділитися досвідом та своїми вміннями. Відкрити для себе та для  інших нові можливості та підходи. Такі уроки дають змогу школярам відчути суміжність та потрібність різних предметів, а також по новому поглянути на вивчення окремих дисциплін.

Учителем інформатики Папаяніною С.В. (спеціаліст першої категорії) проведено урок у 10 класі, на якому учні успішно представили свої творчі проекти. На уроці астрономії у 11 класі, який провела учитель фізики Цвинтарна Т.В. (спеціаліст вищої категорії, учитель-методист) всі присутні мали змогу дослідити сонячну активність та її вплив на Землю.

Учителем зарубіжної літератури Задорожньою В.В. (спеціаліст другої категорії) та практичним психологом закладу Сміщенко С.С. (спеціаліст першої категорії) було проведене інтегрований урок у 7 класі на тему: "Дитячі відносини та основний конфлікт у творі О. Гріна "Пурпурові вітрила", на якому учні виконували різноманітні завдання, визначали соціальні проблеми, проводили паралель з проблемами сьогодення у суспільстві, вчилися правильно вести себе у складних життєвих ситуаціях. Не залишив нікого з присутніх байдужим урок-реквієм «Голодомор 1932-1933 років», який провів у 5 класі учитель історії Коломієць В.М. (спеціаліст першої категорії). А свої творчі таланти продемонстрували учні 4 класу під керівництвом вчителя Павлюк І.Ф. (спеціаліст вищої категорії) на виховному заході «Віночок зимових свят: від Андрія до Масляної».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора