A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Єдиний національний урок "Безпечний рух - твій вірний друг"

З метою попередження дитячого дорожньо - транспортного травматизму у 1 класі проведено єдиний національний урок " Безпечний рух - твій вірний друг". Учні в цікавій ігровій формі повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільми і визначили порушення як збоку пішохода, так і з боку водія. Відгадували загадки про поняття дорожньої азбуки та пограли в гру "Розмалюй правило і запам'ятай його".

14:16 17.05.2023

Міжнародний день сім'ї

День сім'ї в Україні традиційно святкували 8 липня. Проте останні кілька років Україна разом із усім світом відзначає Міжнародний день сім'ї 15 травня. Тож прийміть щирі вітання.

13:23 15.05.2023

Моя сім'я - моя фортеця

      Сім’я – це суспільство в мініатюрі, від цілісності якого залежить безпека всього великого людського суспільства. Фелікс Адлер

10:09 15.05.2023

Краєзнавчий вишкіл «З глибин народної скарбниці»

 З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді, залучення до активної краєзнавчо-пошукової роботи з вивчення історії, культури рідного краю та підтримки юних краєзнавців і народознавців, які збирають, досліджують, вивчають звичаї та традиції свого краю, історію свого народу, 12 травня 2023 року  наша команда " Серця патріотів" взяла участь у краєзнавчому  вишколі «З глибин народної скарбниці», та була нагороджена грамотою Черкаським обласним центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді ЧОР. 

14:30 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора