A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

День Збройних сил України

День Збройних сил України - свято тих, хто захищав та нині захищає нашу землю від ворогів. Захисники та захисниці нашої держави, спадкоємці слави українського козацтва, прийміть вітання з Днем Збройних сил України! Щира вдячність та повага вам, наші Герої, за кожен відстояний клаптик рідної землі, за кожну врятовану долю. Ваша воля до життя, гідність та честь, сміливість, незламність та справжній патріотизм - приклад для майбутніх поколінь. У цей важкий для України час, ми всі об'єдналися разом для пришвидшення Перемоги! Ми вдячні воїнам, які захищають нас на передовій, щоденно ризикуючи життям, даючи нам можливість жити і працювати. Слава Україні і її мужнім воїнам!💙💛

10:42 06.12.2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

З 1985 року 5 грудня у світі відзначають Міжнародний день волонтера. В Україні волонтерство з'явилося на початку 90-х років минулого століття. Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях.   

09:04 05.12.2022

Не залишаймо без уваги жодної дитини

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства", метою якої є привернення уваги до проблеми подолання насильства, жорстокого поводження з людьми, протидії торгівлі людьми.

13:45 02.12.2022

Гідність у дії! Будьмо достойними людьми

"Гідність у дії! Будьмо достойними людьми"саме під такою назвою практичним психологом закладу Сміщенко С. С. було проведено заняття з елементами тренінгу з учнями 3 класу. Під час уроку учні згадали, що таке гідність та гідні вчинки, як вчиняти правильно та яким чином запобігати неприємним ситуаціям. Вправа "Комплімент" допомогла кожному передати приємний та хороший настрій. Гра "Картопля" стала захоплюючим та цікавим моментом, під час якого діти зрозуміли, що всі люди схожі, але різні. Та кожен повинен старатися більше дізнатися про людину, її можливості, вміння перед тим як робити висновки. На закінчення намалювали малюнок на тему: "Мої слова про гідність". Саме такі заняття допомогають виховувати в учнів толерантне ставлення, вміння допомагати та співпереживати. Розвивають відчуття справедливості, розуміння та співпраці як одного колективу.

13:23 01.12.2022

Ні насильстві! Ми за безпеку та розуміння!

       В рамках акції 16 днів проти насилля практичним психологом закладу Сміщенко С. С.разом з учнями 2 класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "Ні насильстві! Ми за безпеку та розуміння!"

14:35 29.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора