A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Інженерний тиждень

5 лютого у нашому ліцеї розпочався Інженерний тиждень. Це проєкт, покликаний зацікавити наукою і дати поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу. У пошуку рішень ми тестуємо десятки, як традиційних, так і нових ідей, що неймовірно захоплює і може призвести до нових відкриттів. Чудова можливість показати свої винахідницькі, творчі та дослідницькі здібності. Сьогодні юними дослідниками були наші самі менші школярі. Учні 1 класу на уроці ЯДС створювали невидимі чорнила, а Павленко Анна, Каналюк Поліна та Жадченко Владислав презентували досліди, які вони робили вдома. Було весело, корисно, цікаво! 

15:37 05.02.2024

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ У СПОРТІ  💪🏆 Сьогодні розпочинаємо І (шкільний) етап змагань у загальнонаціональному проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» у п'яти різних видах спорту: волейбол, баскетбол, чирлідинг, спортивне орієнтування та футзал.  Серію змагань розпочинає волейбол. Кращі гравці ліцею представлятимуть наш заклад на наступному етапі, адже дані змагання проходять на 5 різних рівнях: шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському етапах. Бажаємо нашим юним спортсменам нескінченної сили та наснаги у наступних етапах змагань.

15:48 02.02.2024

День фіалок

Квіти - одне з найпрекрасніших творінь природи. Вони, як музика, створюють піднесений настрій, надихають на творчість.  І сьогодні до учнів другого класу завітала гостя - представник рослинного царства - фіалка. У перших числах лютого відзначають День фіалок.  Фіалка -  одна із найбільш популярних кімнатних рослин, яка  цвіте у зимову пору. Тому діти вирішили в цей день показати красу цих рослин в аплікації  "фіалкова ніжність".  Ці квіти дивують і вражають своїм різноманіттям. Вони прикрашають наші оселі, шкільні кімнати, коридори. Милуйтеся, захоплюйтеся, насолоджуйтеся цими чудовими витворами природи.

13:28 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора