A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешніми святами — Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!

12:21 29.12.2023

ТАЄМНИЙ САНТА ДЛЯ ЗСУ

Учні 7 класу Жашкіського опорного ліцею 5 провели благодійну акцію "Таємний Санта для ЗСУ", що дозволить передати військовим краплю тепла, дрібку любові та корисні й дуже необхідні подарунки.

14:22 27.12.2023

Навчаємося розвивати свої вміння та можливості

Сучасний урок - це твір мистецтва, де педагог уміло використовує всі можливості для розвитку особистості учня.        Робота під час корекційних занять є однією із важливих можливостей для школярів розвивати свої здібності та можливості. Адже під час спільної діяльності діти вдосконалюють психомоторні функції та властивості, формують пізнавальну та навчальну мотивацію, стимулюють комунікативні навички, розвивавають навички соціальної поведінки і компетентності. Загалом такі заняття розвивають пізнавальні психічні процеси: пам’ять, увагу, мислення, уяву, створюють позитивний емоційний фон, таким чином виникає почуття зацікавленості, бажання навчитися виконувати подані завдання. Саме цей емоційний фон поступово поширюється на звичайні шкільні заняття. Тільки спільна співпраця дає можливість повноцінно та різносторонньо допомогти дитині розкрити свої можливості та віднайти свої ресурси. Тому разом з практичним психологом закладу Сміщенко С. С. діти активно працюють та розкривають свій потенціал. Адже всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал - казав Мартін Лютер Кінг

15:17 14.12.2023

Світом Миколай мандрує та добро дарує

День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. Це свято завітало і у другий клас. Під час розважального квесту "Світом Миколай мандрує та добро дарує" учні брали активну участь у різних конкурсах, змагалися, танцювали, співали. Наші розумні та спритні діти зібрали зірочки за виконані завдання і освітили шлях  Миколаю Чудотворцю до ліцею. Виявилося, що у другому класі всі діти слухняні, адже до кожного завітав Святий Миколай та порадував солодкими подарунками. Колектив другого класу бажає всім, щоб Святий Миколай прийшов у ваш будинок і наповнив його щастям, теплотою, любов'ю, мирним небом над головою.

15:53 06.12.2023

День Святого Миколая

А час іде і змінюється світ. Одне незмінне – віра в справжнє диво. І вже давним-давно, з минулих літ,

12:48 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора