A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Пришкільний табір 2018-2019

Дата: від до Скинути

В гостях у книжки

За літо дітям потрібно не тільки відпочити, а й підготуватися до наступного навчального року. Якщо під час навчання часу на читання катастрофічно не вистачає, то влітку вільного часу – цілком достатньо. Тому бібліотекар Рогоза Л. В. запропонувала  список літератури для обов’язкового читання. Діти послухали оповідання В. Винниченка "Федько-халамидник", переглянули фільм В. Нестайко "Теодори з Васюківки". Всі ці книги діти  взяли у шкільній  бібліотеці.

19:56 04.06.2019

Шостий день - День патріота

4 червня в Жашківському закладі загальної і середньої освіти відбувся виховний захід ,,Ми патріоти України,, .Діти малювали плакати, читали вірші, співали пісні. Цікаво була проведена гра, "Хто я?".

19:46 04.06.2019

П'ятий день - День туризму

В таборі пройшов День туризму. Саме сьогодні всі загони подорожували на природу. Діти проводили активно час, смажили сосиски та обговорювали безпеку поведінки з вогнем на природі. З мандрівки діти повернулися веселими і ситими.

15:31 03.06.2019

Четвертий день - День захисту дітей

      Щороку першого червня в нашій державі відзначається Міжнародний день захисту дітей.       Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість, наше майбутнє. І тому всі сили ми покладаємо на те, щоб вони росли здоровими і щасливими. В цей день вихованці нашого пришкільного табору «Живчик» взяли участь у концертнто-розважальній програмі, спортивних змаганнях та ще багато інших цікавих заходах.       Сьогодні діти та вихователі отримали безліч позитивних емоцій, гарних вражень від побаченого та почутого. Сподіваємось, що цей день табірної зміни надовго залишиться в пам'яті наших діток і вони з нетерпінням чекатимуть на нього наступного літа.       Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.  

13:08 31.05.2019

Третій день

Не зважаючи на мінливу погоду, у вихованців табору «Живчик» як завжди сонячний настрій.

17:10 30.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора