A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Тринадцятий день - Козацькі розваги

Дата: 13.06.2019 17:03
Кількість переглядів: 702

Гарний літній день, багатий, щедрий, різнокольоровий зібрав учнів на «Козацьких розвагах» яке організував кошовий отаман Поліщук В.В.. Захопливими та незабутніми відбулись змагання. Саме вони наповнюють кожного командним духом та вмінням йти до поставлених цілей.  Проходячи турнір, маленькі козачата, мали змогу торкнутися до українських народних традицій та історії та України в цілому.

Тому з метою виховання пошани до історичного минулого, допомогти дітям осмислити свою особистість як частину великого українського народу, морального та фізичного загартовування школярів значну частину козацьких розваг скадали спортивні змагання:

  • біг з перешкодами;
  • кидання ножів;
  • кидання списа;
  • турнік;
  • стрільба з лука.

Змагання оцінювало  журі: Гуменюк В.А., Приймак І.В., Моспан В.О..

Усі школярі демонстрували свої вміння. Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.

Свято пройшло цікаво і змістовно, треба було вирішити багато організаційних питань, продумати відповідну програму, виявити інтереси і зацікавлення всіх учасників. І за це велике спасибі Поліщуку В.В., Гуменюку В.А., Приймаку І.В., Моспан В.О..

Команда Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів зайняла І загальнокомандне місце. Вітаємо!

ВІДЕО

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора