A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

З турботою про дітей

Завдяки  турботі, підтримки влади та постійних спонсорів наш ліцей з кожним роком стає більш сучасним освітнім закладом. Сьогодні передаємо слова вдячності за турботу, розуміння, підтримку депутату обласної ради, керівнику соціальних проектів БФ «Нова громада» Погорілому Віктору Григоровичу. Адже за його сприяння наші п’ятикласники мають нові та якісні стільці. Тож бажаємо учням посидючості за партами та уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, захоплюючих занять та високих оцінок. А Віктору Григоровичу дякуємо за постійну допомогу в створенні належних умов розвитку, навчання та виховання дітей. Разом ми закладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей.

11:23 22.07.2024

Новий навчальний рік з підручниками

Учні 5, 6, 7 класів продовжують навчатися за програмою Нової Української школи. У попередні роки мали проблему із відсутністю підручників, які потрібно друкувати, деякі було отримано невчасно. Тож приємно, що сьогодні отримали новенькі підручники для 5 та 7 класів. Отож, попри виклики, ми створюємо не тільки безпечне та комфортне навчальне середовище, а й продовжуємо надавати доступ до знань та працюємо для наших дітей. Разом ми будуємо майбутнє!

14:51 04.07.2024

Шкільне подвір’я – місце відпочинку на свіжому повітрі

Сучасний освітній простір передбачає не тільки комфортні шкільні приміщення, а й облаштування безпечного шкільного подвір’я лавками, ігровими зонами та озелененою територією, що забезпечує екологічно сприятливий простір, оптимізує руховий режим, створює позитивну мотивацію до навчання, культури спілкування, доброзичливих взаємин між учасниками освітнього процесу та бережного ставлення до довкілля. Шкільне подвір’я – це місце відпочинку на свіжому повітрі, тож намагаємось зробити його привабливим, облаштовуючи клумби та декоративні куточки.

12:04 02.07.2024

Класні кімнати чекають учнів...

Щиро дякуємо учителям та батькам за якісну підготовку класних кімнат до освітнього процесу 2024-2025 навчального року. Гарні класи, оновлення матеріальної бази сприятиме підвищенню мотивації до навчання. Отож заклад чекає усіх учнів 1 вересня на навчання...

11:54 28.06.2024

Звітування керівника

Відповідно до статті 38 Закону України “Про повну загальну середню освіту” 27 червня  керівник ліцею Наталія Сухоносова прозвітувала про свою роботу та виконання стратегії розвитку закладу освіти. Детально можна ознайомитись за посиланням  https://zhashkiv5.school.org.ua/zviti-kerivnika-13-20-28-17-06-2020/

10:34 28.06.2024

Тиждень руху «MOVE Week 2024»

З 22 травня по 2 червня 2024 року проходить міжнародний тиждень руху «MOVE Week 2024», метою якого є пропаганда здорового способу життя, широке залучення здобувачів освіти до фізичної активності, використовуючи популярні та нові види спорту. НУШ передбачає нові підходи у навчанні, зокрема у проведенні уроків фізичної культури. Різноманітні модулі дають можливість учням розкрити свої здібності та можливості. Тож учні 5 та 6 класів долучились до активностей MOVE Week 2024, провівши спортивний квест під керівництвом учителів Ковальчука Івана Петровича та Кривенко Тамари Володимирівни.

15:43 23.05.2024

Відкриття спортивного майданчика

Добігає до кінця навчальний рік. Не дивлячись на виклики сьогодення та завдяки Збройним Силам України мали змогу  навчатися, відвідувати гуртки та секції, розвивати заклад. Тож сьогодні відбулася значна подія, на яку з нетерпінням чекали учні, вчителі – урочисте відкриття комбінованого спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри в волейбол та баскетбол. Це не перший спортивний майданчик, фінансування будівництва якого взяв на себе БФ "Нова громада". У 2021 році було побудовано спортивний майданчик із штучним покриттям для гри в футбол. На святі були присутні гості, які доклали спільних зусиль до оновлення спортивної бази закладу: очільник громади Цибровський Ігор Андрійович, депутат обласної ради, керівник соціальних проектів БФ "Нова Громада" Погорілий Віктор Григорович, начальник відділу освіти Рябоконь Людмила Григорівна. Директор закладу Наталія Сухоносова подякувала всім причетним до даної події та зауважила, що, відтепер, уроки, проведені тут будуть приносити задоволення учням, а спортивне життя закладу буде більш різноманітним. А юні спортсмени продемонстрували можливості ігрового майданчика.

14:12 22.05.2024

Безпечна дорога додому

17 травня 2024 року для учнів 3 класу проведена година спідкування та практичні заняття з  безпеки дорожнього руху на тему "Безпечна дорога додому". Діти поглиблювали знання про правила пішоходного руху, світлофори та їх призначення, визначали безпечні місця переходу вулиці на шляху додому. З цікавістю маленькі пішоходи відшуковували дорожні знаки і їх призначення,  розгадували кросворд, загадки, малювали малюнки " Мій друг велосипед".

16:19 17.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора