A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Сьомий день

Дата: 05.06.2019 17:09
Кількість переглядів: 316

Табірне життя шалено кипить. Сьогодні загін "Мрійники" разом з своїми вихователями попрацювали в творчому натхненні та малювали композиції долоньками. Діти були дуже задоволені своїми роботами. 

Загін "Промінці" відвідав пожежну частину. 

Загін «Драйв» відвідав майстер-клас «об'ємна аплікація з картону та кольорових флісових серветок "Фрекен Бок" "Літній букет"».

Практичний психолог закладу Сміщенко С. С. позитивно та активно попрацювала з загоном "Мрійники" на тему "Мій настрій - мої емоції". 
Діти з цікавістю слухали та ділилися відчуттями зображали свої емоції. Веселими та емоційно насиченими були вправи на розвиток моторики рук та улюблені руханки. Діти захопливо працювали в техніці орігамі виготовивши виріб "Котик". Котрий пізніше подарували батькам, передаючи свої враження від роботи.
 Під час заняття діти розвивали уважність та зосередженість, згуртованість, відповідальність, практикували  злагоджену роботу в групі.  
Натхненні та з піднесеним  настроєм "Мрійники"  ділились  думками та активно обговорювали плідну співпрацю та результат. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора