A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Знайомство з Tello

Дата: 12.03.2024 08:50
Кількість переглядів: 80

В Жашківському опорному ліцеї №5 стало можливим навчання користування дроном DJI Tello на різних рівнях складності. Учні спочатку знайомляться зі стандартними програмами, що поставляються разом з дроном, і вчаться використовувати їх для базових функцій, таких як пілотування, фільмування відео та фотографування.

Далі, учні будуть вчитися програмувати дрона за допомогою простих мов програмування, таких як Scratch або Blockly. Це дасть їм можливість створювати базові автономні функції для дрона, такі як маршрутизація та уникнення перешкод.

Коли учні зрозуміють основи програмування дрона, вони зможуть перейти на вищий рівень мов програмування, таких як Python або JavaScript. Це дозволить їм створювати складніші програми для дрона, включаючи розпізнавання обличчя, слідування об'єкта та багато іншого.

Навички, отримані під час навчання користування дроном, можуть бути застосовані в подальшому навчанні та розвитку. Учні можуть застосовувати їх у проєкт з робототехніки, дослідження аерофотографування, а також у розвитку власних програм для дронів.

Загальною метою навчання є створення повноцінних пілотів дронів, які розуміють як керувати дроном, так і програмувати його для виконання різних завдань.
Дрон був подарований для навчання дітей та розширення можливостей в базових навичок, що надається при навчанні в ліцеї.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора