A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Моя сім'я - моя фортеця

Дата: 15.05.2023 10:09
Кількість переглядів: 59

      Сім’я – це суспільство в мініатюрі, від цілісності якого залежить безпека всього великого людського суспільства. Фелікс Адлер

  Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Адже сім’я є основним елементом суспільства  і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадщини поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!

   Саме тому практичним психологом закладу Сміщенко С. С. з учнями 3 класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "Моя сім'я - моя фортеця".

    Учні з захопленням розповідали про свої родини. Виконували різноманітні завдання такі як: "Математичний пазл", "Склади прислів'я", "Відгадай загадки". На закінчення школярі намалювали малюнок "Я та мої рідні". 

    Такі заняття формують в учнів коло цінностей, вміння розуміти важливість сім'ї та традицій, вчитися бути толерантним та відповідальним. Адже з сім’ї починається життя кожної людини, саме в ній відбувається формування особистості як громадянина. Сім'я - джерело любові, поваги, взаєморозуміння та прихильності, ті важливі моменти, на яких будується будь-яке суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось чим вимірюється розвиток і прогрес країни, держави, народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора