A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Історичний квест - марафон " Україна там, де я"

Дата: 01.03.2023 10:43
Кількість переглядів: 90

Усіх нас змінила ця війна, але впевнені, вона зробила нас сильнішими і сміливішими, несамовито ненависними до ворога і щирими, відкритими, надійними до українців.

 Кожен із нас робить сьогодні свою справу і таким чином наближає спільну перемогу: хтось на передовій виганяє ворога з нашої землі, хтось волонтерить, хтось невтомно і навіть під вибухами працює на полях, заводах, ремонтує, будує, відновлює, лікує, навчає, вселяє надію у душі, просто підтримує словом або знайомить із новим місцем проживання. У цих словах – кожен з нас, у цих словах – організатори історичного квест-марафону «Україна там, де я» – тренери Молодіжної організації «Майбутні лідери України».

Шевчук Ю.В. та Турченюк Л.П. взяли участь у вебінарі «Квест-марафон як сучасна форма розвитку дітей та молоді», на якому тренери молодіжної організації «Майбутні лідери України» презентували практичний посібник «Історичний квест-марафон «Україна там, де я». Наш ліцей отримав практичний посібник для   вдалого проведення тренінгів, квестів та екскурсій для наших учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора