A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Діти України за мир у всьому світі!

Дата: 21.09.2023 12:21
Кількість переглядів: 21

 Мир - це впевненість у завтрашньому дні, у своєму майбутньому.

       Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Для України це свято має особливе значення.  Цей день  покликаний змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Саме тому практичним психологом закладу Сміщенко С. С. було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "Діти України за мир у всьому світі!".

         Під час уроку учні ознайомилися з історією дати, переглянули тематичний ролик, спробували пояснити своє розуміння слова "Мир", написали "Що для кожного особисто означає мир". Одним із цікавих та творчих аспектів стало з допомогою долоні зображення голуба прописуючи біля нього "5 кроків до миру, котрі я можу зробити".

       Таким чином діти вірять, що лише шляхом спільних зусиль та розуміння ми можемо побудувати мирне та гармонійне майбутнє для всіх людей, мирно співіснувати та вирішувати конфлікти без використання насильства. Такі заняття навчають взаєморозуміння, щирості, відповідальності, добродушності та толерантності серед дітей та дорослих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора