A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Вправа на командну роботу

Дата: 16.01.2024 12:55
Кількість переглядів: 69

«Невеликий прогрес щодня дає великі результати» Сатья Нані

Вправи на командну роботу сприяють розвитку спільної працездатності, покращенню комунікації та вирішенню завдань як єдиної групи.

Саме це під час гри допомагає активно розвивати:

Спілкування: адже у вправах з формування командної  роботи діти, які зазвичай можуть не спілкуватися, мають можливість більше комунікувати з усіма. 

Командна робота: найбільша перевага командобудівних вправ, ігор, що полягає в покращенні командної роботи. 

Творчість: вправи на команду роботу  відволікають усіх учасників від повсякденної роботи, націлюють до виконання спільних завдань, які вимагають гнучкості гри та мислення, а також стимулюють творчі здібності для подолання труднощів.

Критичне мислення: вправи дозволяють кожному аналізувати інформацію та робити об’єктивні судження. Критично оцінюючи проблему, учасники можуть зробити висновки, які допоможуть їм прийняти рішення.

Вирішення проблеми: діяльність зі створення команди для роботи обмежена в часі, вимагаючи від кожного виконання завдань у найкоротші терміни. У навчанні також кожна робота має дедлайн, який навчає учнів бути самодисциплінованими. Саме такі вправи та завдання допомагають цінувати час, ставити мету та завжди виконувати доручену роботу. Адже успішні та неуспішні люди не надто відрізняються своїми здібностями. Вони відрізняються лише своїм бажанням досягти максимуму свого потенціалу - сказав Джон Максвел.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора