A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

МІЖРЕГІОНАЛЬНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ІСТОРИЧНА ПАМ’ЯТЬ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ВІЙНИ»

Дата: 06.04.2023 13:50
Кількість переглядів: 21

30 березня у м. Суми в режимі онлайн відбулася Міжрегіональна історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Історична пам’ять в умовах сучасної війни».

Конференція була організована Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У конференції взяли участь 112 учасників з 11 областей України.

Приємно, що до заходу долучилися учні 10 класу нашого закладу - Андронов Владислав та Лановенко Діана. Разом з учителем історії Сліпенко Ганною Василівною, учні працювали у  секції «Перемоги та здобутки в історії російсько-українського протистояння: історичний аспект», де представили свої напрацювання з дослідження героїчних постатей Української революції 1917-1921 рр. та армії Української Народної Республіки.

Виступи юних краєзнавців відзначалися глибиною, актуальністю та значним особистим внеском у дослідження актуальних питань минулого й сьогодення, які в час російської збройної агресії та героїчного протистояння України набувають особливого значення. Обговорення та підбиття підсумків відзначалося конструктивністю та загальною активністю.

Щиро дякуємо учням за цікаві дослідження!

Тримаймо освітній стрій разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора