A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Ми одна шкільна родина!

Дата: 06.10.2022 13:58
Кількість переглядів: 121

"Ми одна шкільна родина!" саме під такою назвою було проведено заняття з елементами тренінгу  практичним психологом закладу Сміщенко С. С. разом з учнями 2 класу. 

        Під час уроку діти вчилися співпрацювати та спілкуватися, обговорили та зрозуміли, що таке дружба та її важливість, дарували компліменти один одному. Особливо зацікавила вправа "Малюнок на спині" де школярі пальчиками передавали один одному зображення,  розвиваючи комунікативні навички, згуртованість, командну роботу. 

Завдання "Друг" навчило позитивно висловлюватися про іншу людину, знаходити хороші та приємні слова, говорити компліменти загалом. Вправа "Правила спілкування" допомогла  програючи сценки,  випрацювати вміння правильно висвітлювати свої думки, дякувати, відповідати та говорити ввічливо. 

Активним відпочинком була руханка "Світлофор" саме вона допомогла дітям відпочити та переключитися на подальше виконання поставлених завдань.

Родзинкою заняття стало виготовлення в техніці оригамі закладки для книги. Під час цього завдання учні розвивали моторику рук, увагу, пам'ять, а по закінченні мали можливість подарувати один виріб другові або рідним.

      Саме такі заняття допомагають учням  удосконалювати навички спілкування, толерантності, співпраці та співпереживання, формувати вміння позитивно мислити та говорити, відповідально ставитися до виконання, поставлених завдань та цілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора