A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Сучасна педагогічна рада

Дата: 09.11.2022 14:42
Кількість переглядів: 85

Сучасний світ не стоїть на місці, і першими будуть ті, хто володіє знаннями. Жодна реформа не зможе змінити будь-що в системі освіти, якщо вчитель сам не зміниться, і тим самим не змінить підходи до організації освітнього процесу. Розуміючи це, ми змінили підходи й до організації та проведення педрад. Саме нетрадиційна педрада змушує шукати ефективні форми роботи з дітьми, надихає на творчу співпрацю на підставі особистісно орієнтованого навчання і виховання підростаючого покоління, дає можливість почувати себе Вчителем — і знову сумніватися, шукати, творити…

9 листопада в закладі було проведену педагогічну раду. Одним із питань, які було розглянуто – «Створення умов для успішної адаптації учнів 5 класу до предметного навчання в НУШ».

Одним з елементів освітньої діяльності  щодо успішної адаптації п’ятикласників є проведення ранкових зустрічей, які сприяють налагодженню взаємин між учнями та вчителем, згуртованості та позитивному настрою в учнівському колективі.

Саме тому по типу ранкової зустрічі була запропонована вправа "Продукт на першу літеру імені" для педагогів на педагогічну раду.  Таке завдання  розвиває креативність, сприяє самоусвідомленню і підвищенню самооцінки розкриттю потенціалу, частково відновлює ресурс, розширює набутий досвід. Учителі мали можливість повноцінно відчути важливість вправ та завдань,  котрі налаштовують на подальшу співпрацю. Байдужих на педраді не було!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора