A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Заклад освіти – учасник програми «Google for Education

Дата: 02.01.2023 14:53
Кількість переглядів: 28

У межах програми «Google Digital Tools for Education/Цифрові інструменти Google для освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України та компанії «Google Україна» більш як 50% учителів нашого ліцею пройшли навчальний курс «Цифрові інструменти Google для освіти».

Відповідно до результатів навчання педагогічних працівників, яке було проведено в онлайн - форматі, Жашківський ліцей №5 отримав спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми «Google for Education».

Умовою отримання сертифікатів на відповідну кількість годин базового, середнього та поглибленого рівнів було необхідне виконання 80% завдань у віртуальній кімнаті й успішне складання підсумкового тесту.

 Отож, дякуємо педагогічним працівникам, які пройшли навчання восени, у непростий для усіх час та опанували відповідні рівні навчання. Щиро дякуємо тренерам Академії цифрового розвитку, які протягом навчання консультували, допомагали, супроводжували, щоб створити для нас, учасників, ситуацію успіху й забезпечити комфортні умови навчання. Адже не дивлячись на всі виклики, з якими стикається система освіти в Україні, наш заклад продовжує розвиватись та шукати шляхи покращення якості викладання.   А одержання відповідного статусу є свідченням не лише високої кваліфікації працівників закладу освіти, а й розширення можливостей для навчання дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора