A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Психологічна хвилинка 1 клас

Дата: 24.03.2023 15:00
Кількість переглядів: 87

Однією з характеристик психологічного здоров'я учня є психологічний комфорт, сприятливі психологічні умови освітнього процесу, де особистість учня має можливість різнобічно розвиватися.

Саме для створення позитивної психологічної атмосфери в класі, відновлення енергії та посилення групової активності практичним психологом закладу С. С. Сміщенко було проведено психологічну хвилинку з учнями 1 класу.

Особливо активно та цікаво діти виконували вправу "Кулачкові ритми", вибиваючи ритми та випрацьовуючи роботу класу, як одне ціле. Вправа "Поплескати-погладити" розважила, відволікла та переключила увагу. Улюбленою вправою на дихання учнів є "Долонька". Вправа "Вухо-плече" допомогла дітям активувати свій організм та налагодити на роботу. А на останок школярі виконали найулюбленіше завдання "Обійми".

Такі релаксаційні хвилинки сприяють створенню позитивної психологічної атмосфери в класі, стимулють відновлення енергії та посилення групової активності. Крім того, вони дозволяють учням проявити рівні здібності — тілесно-кінестетичні, візуально-просторові, міжособистісного спілкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора