A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Всесвітній день психічного здоров’я

Дата: 10.10.2023 12:08
Кількість переглядів: 65

Міжнародна акція Всесвітній день психічного здоров’я, яка проходить 10 жовтня  заснована в 1992 році. Заходи, проведені в цей день, спрямовані на поширення знань про ефективні методи зміцнення психічного здоров’я та попередження психічних захворювань.

Практичним психологом закладу Сміщенко С. С. разом з учнями 3 класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "«Ментальне здоров’я – цінність нашого життя». Під час заняття учні дізналися про інформацію даного свята, виконали вправу "Скажи комплімент", "Лайк-Дизлайк", переглянули відео-урок з ментального здоров'я "Ти як? Повертаємось до школи!", також дуже зацікавило виконанання в техніці орігамі "Песика" та на закінчення заняття отримали закладки-антистрес, тому що хороший настрій запорука здорового ментального здоров'я.

Адже психологічно здорова людина (дитина)– це насамперед людина (дитина) творча, життєрадісна і весела, відкрита, яка пізнає себе і навколишній світ не тільки розумом, а й почуттями. Психічне здоров’я кожного в першу чергу залежить від нього самого і його близьких. Задача кожної сучасної людини зберігати свою душевну рівновагу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора