A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Разом веселіше

Дата: 04.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 147

  "Разом веселіше" саме під такою назвою було проведено заняття з елементами тренінгу практичним  психологом закладу Сміщенко С. С.  з учнями 1 класу .  

      Під час уроку діти активно включились у виконання завдань. Однією з цікавих вправ стала "Поміняйся місцями", де учні мали можливість зрозуміти чим вони схожі та, що у них спільне. Завдання "Наша картина" допомогла розвинути невербальну комунікацію, адже діти повинні були не розмовляючи, спільно зобразити малюнок. Однією з цікавих моментів для кожного класу є руханка, котру школярі завжди виконують з задоволенням. Вправа "Я унікальний"  зацікавила учнів пошуком своїх індивідуальних вмінь та особливостей, таким чином вони вчилися розвивавати впевненість та підвищували свою самооцінку. На закінчення кожен  отримав закладку-антистрес для покращення настрою.

     Саме такі заняття формують позитивний образ "Я", допомагають встановити  взаємини з оточенням, згуртуватися,  усвідомити дитиною свої позитивні риси характеру, розвинути уважність, впевненість та спостережливість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора