A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Вшанування пам’яті воїнів

Дата: 05.09.2023 15:36
Кількість переглядів: 29

За згодою родин полеглих захисників України, у центральній частині міста встановили куби з фотопортретами Героїв-земляків, які загинули в російсько-українській війні, починаючи з 2014 року. Наразі на кубах розміщені 44 світлини загиблих бійців з Жашківської територіальної громади, а також інформація про те, де вони служили та за яких обставин віддали своє життя за волю України й майбутнє її народу. 

Гімн, прапор, герб… Це те, що так самовіддано відстоюють наші воїни у боротьбі зі злом. А ще українська душа та європейські погляди. І наше майбутнє. Власне, саме за це зараз воює весь український народ. За це бореться весь цивілізований світ.

Це місце, яке сьогодні є меморіальним осередком громади, відвідали учні нашого закладу, щоб вшанувати пам’ять полеглих воїнів, які загинули за рідну Україну.

Віднині кожен житель та гість громади зможе будь-якої миті підійти до Алеї Слави, зупинити погляд на світлинах Героїв, вшанувати їхню пам’ять, подякувати за подвиг, а можливо, переосмислити життєві цінності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора