A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Участь у міжнародному Всесвітньому Дні Гідності

Дата: 18.01.2024 15:38
Кількість переглядів: 59

Гідність держави зрештою залежить від гідності особистостей, які її створюють. Дж. Міль

З 21 листопада (День Гідності та свободи України) по 10 грудня (Міжнародний день прав людини) наш заклад, а безпосередньо практичний психолог  Сміщенко С. С. та класний керівник 5 класу Мельник Л. І.  долучилися до проведення  уроків гідності "Гідність у дії".  Таким чином отримали сертифікати про участь і організацію події.

       Метою уроку до Дня гідності стало підвищення усвідомлення учнів про важливість гідності та прав людини. На занятті школярі обговорювали історію та значущість цього дня, нагадали основні права людини, а також врахування різних аспектів гідності в сучасному світі. Таким чином ми бережно виховуємо у дітей повагу до прав і гідності кожної людини та підтримки цих цінностей в суспільстві.

       Саме такі заходи допомагають учням виховувати почуття гідності, поваги до себе та до інших, розуміти , що таке свобода вибору. 

         Дякуємо організаторам події  EdCamp Ukraine (www.edcamp.ua), спільно з ініціативою #ЩедрийВівторок, яка реалізується Zagoriy Foundation, за сприяння всесвітнього руху Amnesty International Ukraine, у співпраці з Міністерство освіти і науки України, Освітній омбудсмен Сергій Горбачов  та Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК(НАЗК) довкола історій про гідність об’єдналися і дорослі, і діти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора