A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Мир у нашому серці

Дата: 21.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 170

 21 вересня за ініціативою ООН громадськість відзначає Міжнародний день миру. Адже для сьогодення у сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія.

       Саме тому практичним психологом закладу Сміщенко С. С.  та класним керівником Стефанською А. Ю. з  учнями  5-го класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему "Мир у нашому серці" 

       Діти активно та позитивно працювали над завданнями, розглянули інформаційне відео про дане свято. Особливо сподобалась вправа "Мир - це...", де учні  з захопленням обговорювали та прописували розуміння слова "мир" та прикріплювали на дошці , сворюючи землю миру.  Незвичним та актуальним стали тематичні  пазли. Виконання фізкультхвилинки допомогло дітям розвантажитись та переключитися до нової роботи. На завершення було складено "Голуб миру" в техніці орігамі , котрий діти подарують своїм рідним та дорогим людям. 

   Такі заняття допомагають розвивати пам'ять, увагу та моторику рук, рости як особистість, випрацьовувати навички співпраці, спілкування, висловлення. 

      Розвиток учня є важливою та першочерговою задачою працівників освіти. Допомагати школяреві розвиватися та рости психологічно, збагачуватися духовно. Саме тому з дитинства потрібно прививати та навчати, розкривати потенціал кожної дитини, допомогти розібратися у  важливих та неважливих  життєвих позиціях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора