A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Інженерний тиждень! Наука – це захопливо!

Дата: 08.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 37

Четвертого дня інженери 1 та 3  класу взялися до виготовлення  механічної іграшки "Перекоти-поле", використавши значення  та навички конструктора, технолога та дизайнера.

Результат був неперевершений: у дітей горіли очі від власноруч виготовленої іграшки, яка цікаво скочується з дошки, як справжнє Перекоти-поле. А скільки радості було під час змагань... Бути винахідником - це завжди цікаво!

Учні 9 класу відчули себе справжніми інженерами, адже на уроці хімії вони створювали модель вуглеводнів. Над завданням школярі працювали групами. Для проєкту діти використали різні матеріали, а саме: пластилін та вироби із борошна.

Метою такого проєкту було закріпити знання про просторову будову молекул вуглеводнів.

А от винахідники  4 класу створювали іграшку тауматроп, що працює завдяки оптичній ілюзії. Це такий круг, на протилежних сторонах якого є малюнки.  Якщо його швидко обертати, два зображення  ніби "зіллються" в одне. Спробуйте, це цікаво!

Участь у заходах Інженерного тижня допомогли учням стати більш впевненими у власних силах та можливостях,  і  отримати задоволення від виконання різноманітних завдань. Сьогодні другокласники набули нових знань та практичних навиків під час виготовлення іграшки "Няв".

Цікавість - це те, що нам хочеться пробудити в дітях!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора