A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Ми проти булінгу - ми за безпечне життя! Участь у конкурсі "Безпечна країна"

Дата: 19.11.2021 16:54
Кількість переглядів: 93

Учні нашого закладу Андронов В. та Савчук І. разом з практичним психологом  Сміщенко С. С.  взяли участь у VI Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна».
Проєкт спрямований на висвітлення основних складових безпеки життя, протидії таким явищам, як порушення правил безпеки на транспорті та дорозі, булінгу та іншим видам насильства, забруднення навколишнього середовища, порушення пожежної безпеки, тощо. 
  Для привернення уваги до проблеми булінгу (цькування), кібербулінгу,пропаганду створення безпечного середовища. Профілактику негативних явищ, формуванню безпечної поведінки людини у складних життєвих ситуаціях, було оформлено та подано на конкурс відео на тему: "Ми проти булінгу - ми за безпечне життя!" 
Таким чином учні нашого закладу отримали за спільну роботу сертифікати учасника VI Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна». 
Дякуємо організаторам конкурсу за можливість показати іншим, що все можна вирішити, покращити світ навкого себе та приверненути увагу підростаючого покоління до життєво важливих тем сьогодення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора