A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Ми різні, але ми рівні! Толерантності навчатися - починай з себе!

Дата: 16.11.2022 17:28
Кількість переглядів: 122

  Толерантність — це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями. Кофі Аннан, Генеральний секретар ООН (1997-2006), лауреат Нобелівської премії миру

       У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля  розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу щороку наш навчальний заклад приєднується до світової спільноти та проводить заходи приурочені цьому дню.

Практичним психологом закладу разом з учнями 4 класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему " Ми різні, але ми рівні! Толерантності навчатися - починай з себе!"

          Під час заняття учні поновили свої знання по толерантності, прослухали притчу "Дружна родина". Виконали руханку. Одним із цікавих стало творче завдання, де діти в групах прописували риси толерантної людини, ввічливі слова, правила толерантної людини. Вправа "Неповторні листочки" показала школярам, що ми всі різні та працюємо, реагуємо по своїму і це добре. А також розглянули формулу толерантності. 

           Проведений захід дав можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора