A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Тиждень початкової освіти

Дата: 15.11.2019 11:34
Кількість переглядів: 502

З 11 по 15 листопада в нашому закладі пройшов тиждень початкової освіти.  Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності учнів.

 

    Одним із найважливіших завдань НУШ є розвиток пізнавальної активності учнів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Тому тиждень початкової освіти для першокласників  є найбільш дієвим способом формування нового ставлення до навчання.     Дні проходили під девізом «Кожна дитина талановита». Саме в цей період діти вивчали тему «Театр» і робота була спланована так, щоб заходи були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

    У 2 класі класоводом Щукою І.О. було проведено урок-квест "По дорозі з казкою". У формі гри учні виконували різні цікаві та творчі завдання.  Квест сприяє розвитку мислення, допомагає долати проблеми та труднощів, а саме: вирішити, розплутати, придумати, уміти застосовувати свої знання на практиці у нестандартних ситуаціях, тобто актуалізувати знання, вчить мислити логічно, розвиває інтерактивні здібності.

   Класоводи молодшої ланки завжди заохочують та співпрацюють один з одним організовуючи уроки та буденну рутину  цікавими, корисними такими, щоб сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Кожен з педагогів організував та оформив певну тему. Діти навчалися та збагачувались новою, цікавою інформацією, розвивали відчуття співпраці, толерантності та вчились добрим справам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора