A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Участь у освітньому проєкті “Відкривай Україну”

Дата: 18.06.2020 13:23
Кількість переглядів: 179

Незважаючи на карантин, команда "Нестандартний варіант" плідно та активно працює над проєктом "Відкривай Україну" по обраній темі «Жашків – чисте місто для небайдужих людей» ". Останнім із завдань було знайомство з іншою командою. Капітан команди, Макаренко Маргарита, на особисту електронну пошту отримала контакти для зв'язку та подальшої співпраці з іншою командою.

17 червня о 12 годині відбулася онлайн зустріч з допомогою сервісу Zoom. В ході розмови команди познайомилися та обмінялись цікавою інформацією. Виявилось, що інша команда з Маріуполя, під назвою "Маріупольська десятка". Темою їх проєкту є  "Вологе прибирання" . Діти поділилися результатами своєї роботи, розповіли про свої міста, про себе, віднайшли спільні та різні речі для обох команд. Весело та незвично провели час.

Для команд це є  цікавий досвід та розширення кругозору, адже кожен з них поділився часточкою свого життя, бачення та реалізацією свого проєкту. Для дітей це стало не менш важливим кроком, адже кожен відчув себе часточкою чогось більшого та рушійною силою змінити майбутнє нашої країни  на краще.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора