A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Наші досягнення

Дата: від до Скинути

Обласний фотоконкурс " Ми - єдина Україна"

Вітаємо ученицю 7 класу Бугайчук Вікторію за зайняте І місце в обласному фотоконкурсі учнівської молоді "України - це ми" в номінації "Ми - єдина  Україна" з роботою " Україна вишивана".

12:47 20.01.2022

Обласний етап конкурсу агітбригад "Земля наш -спільний дім"

28 грудня 2021 року в комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» в онлайн режимі відбувся обласний етап ХХI Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» за темою «Клімат змінюється. Твої дії» в рамках екологічного фестивалю «Довкілля: час змін!». Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. В обласному етапі конкурсу взяли участь 13 команд Черкаської області. Команда «Екологічний патруль» Жашківсько ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 Жашківсько міської ради зайнялася ІІІ місце (керівник Лариса Турченюк). Діти - ви, суперові!!!!! Так тримати !!!!!Молодці! Супер! Подальших успіхів вам і нових перемог!!!!!

15:02 11.01.2022

Урок доброти

З 4-6 жовтня 2021 року наш заклад традиційно  долучився  до проведення ІІ Міжнародного уроку доброти «Гуманне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який був проведений у 1-11 класах, та отримали сертифікат від БО “БФ “Щаслива лапа” .

14:02 08.11.2021

Інтернет-конкурс «Мир — мова щастя»

З 14 вересня по 13 жовтня на платформі "На урок" пройшов Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мир — мова щастя». В нашому  закладі організували участь  учнів 5- го класу практичний психолог Сміщенко С. С. та Стефанська А .Ю.  в 9-му класі Братченко У. В.  та 10-му класі Папаяніна С. В. 

14:02 23.10.2021

Всеукраїнський конкурс «Ок, Google, з Днем народження!»

З 20 вересня – 20 жовтня на освітньому порталі «На Урок» проходив Всеукраїнський конкурс «Ок, Google, з Днем народження!». Мета цього конкурсу — підтримати усіх, хто цікавиться інформаційними технологіями, та розширити їх уявлення про можливості сервісів Google. Учні мали змогу дізнатися цікаві факти з історії Google, а також покращити знання про можливості використання інтернет-сервісів цієї компанії. В нашому закладі організувала участь учнів у конкурсі вчителька інформатики Папаяніна С.В.. Взявши участь у конкурсі учні 5-11 класів досягли гарних результатів і отримали нагороди.

14:02 22.10.2021

Акція-флешмоб «Україна назавжди»

День Незалежності - велике державне свято, яке громадяни нашої країни відзначають щорічно. Саме тому з метою формування у підростаючого покоління національно-культурної ідентичності, національно-патріотичного світогляду, активної громадянської, державницької позиції та почуття власної гідності у сфері національно-патріотичного виховання. Наш заклад долучився до Всеукраїнської акції-флешмоб «Україна назавжди» , присвячений 30 -й річниці  Незалежності України,та отримали грамоту Українського державного центру національно- патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

14:02 27.09.2021

Велосипедний туризм

Першого червня відбулися змагання з велосипедного туризму, приурочені до Дня захисту дітей. Учні нашого закладу Тищук Дмитрій та Добрицька Катерина зайняли ІІ місце. Савчук Ірина та Піроцький Ілля взяли участь у змаганнях із паркового орієнтування і зайняли ІІ місце.

14:02 02.06.2021

Військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)

Щорічно, з метою формування в учасників освітнього процесу лідерських якостей, обміну передовим педагогічним досвідом в закладах освіти проводиться Обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура).  

14:02 29.04.2021

Збережемо першоцвіти

Грамотою комунального закладу «Черкаський обласний Центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» за ІІ місце у конкурсі «Збережемо першоцвіти» нагороджено ученицю нашого закладу Козленко Дар’ю, вихованку гуртка «Політ фантазії», керівник Коваль Оксана Миколаївна.

14:02 29.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора