A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

"Історія Голокосту. Щоденник Єви Хеймен, присвячену Дню пам'яті та примирення"

    8 травня бібліотекарем закладу, Рогозою Л. В. з учнями 8 класу було проведено бібліотечну годину на тему: "Історія Голокосту. Щоденник Єви Хеймен, присвячену Дню пам'яті та примирення"     Любов Василівна розповіла трагічну історію 13-річної єврейської дівчинки Єви, яка загинула в газовій камері концтабору Освенцім 1944 року.    Ми не повинні забувати трагічних сторінок минулого, пам'ятати і ніколи не повтрювати їх.

13:06 08.05.2019

XХІV обласна виставка “Інноваційний пошук освітян Черкащини“

     Відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації   від 15.01.2019 № 5 „Про проведення XXІV обласної виставки „Інноваційний пошук освітян Черкащини“ та з метою розвитку професіоналізму кадрового потенціалу, удосконалення функціонування регіональної системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців для професійної діяльності, інформування широкої педагогічної громадськості, органів державної влади і управління про новітні досягнення освітян Черкащини, прискорення процесу трансформації перспективного педагогічного досвіду в широку педагогічну практику, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, стимулювання пошуку власних оригінальних підходів до вирішення проблем удосконалення змісту навчально-виховного процесу, підвищення престижу педагогічної праці у суспільстві з 9 по 11 квітня 2019 року на базі комунального навчального закладу „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради“ проведено XХІV обласну виставку     „Інноваційний пошук освітян Черкащини“.

12:44 08.05.2019

Безпечне та здорове майбутнє праці

     В рамках Тижня знань о основ безпеки життєдіяльності та Дня охорони праці, який у цьому році проходить під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці», в нашому закладі проведено навчальне заняття співробітниками Жашківського сектору ДСНС.

10:47 26.04.2019

Завершився обласний конкурс "Юні історики Черкащини"

Черкаський  національний  університет імені Богдана Хмельницького завершив  ІІ Обласний конкурс учнівських робіт з історії «Юні історики Черкащини». Тема цьогорічного конкурсу — «Людина, громадянин, патріот — портрети сучасних українців». Серія робіт «Невідомі відомі українці» була націлена на висвітлення діяльності співвітчизників, які зробили значний внесок у розбудову незалежної України.

13:12 25.04.2019

IV ВСЕУКРАЇНСЬКА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ "ДЕРЖАВОТВОРЧІ ПРОЦЕСИ В УКРАЇНІ: ЧЕРЕЗ ВІКИ У ХХІ СТОЛІТТЯ"

Учениці 10 класу Квятковська Валерія та Сичак Інна разом з учителем історії Іванько Ганною Василівною, долучилися до Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді "Державотворчі процеси в Україні: через віки у XXІ століття.

13:12 25.04.2019

Листівки воїнам АТО від дітей

      Напередодні Великодня учні нашого закладу підготували вітальні листівки для воїнів ООС, які будуть разом з великодніми кошиками передані у військові частини міста Щастя Пришлюком Юрієм Степановичем. Кожен з дітей написав найщиріші слова привітань, побажали воїнам якомога швидше повернутися додому живими і здоровими. Бажали, щоб війна якнайшвидше закінчилась і засяяло сонце миру над всією Україною.

14:46 24.04.2019

Прибирання міського стадіону

Учні Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 взяли активну участь в акції "Екологія- це ми" і допомогли у прибиранні міського стадіону.

13:21 24.04.2019

День Землі

       Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. В нашому закладі було проведено захід класоводом 2-го класу  Донець Л. І. під гаслом "Буду я природі другом!". Педагоги школи виховують та розширюють у дітей знання до бережливого та дбайливого ставлення до природи, розкриваючи важливість збереження нашої планети для нащадків, адже "Природа - наш спільний дім".

14:40 22.04.2019

Військово-спортивна гра "Патріот"

В рамках навчально-польових зборів, 19 квітня 2019 року, відбулася військово-спортивна гра "Патріот". У фіналі районної спартакіади допризовної молоді з нагоди 74-ої річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні одинадцятикласники нашого закладу посіли ІІІ загальнокомандне місце серед загальноосвітніх закладів Жашківського району.

12:33 22.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора