A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг для вчителів англійської мови "Let's have fun and think critically!"

У п'ятницю 29 березня вчителі нашого закладу взяли участь у тренінгу для вчителів та викладачів англійської мови "Let's have fun and think critically!", який проводився у КВНЗ "Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка". На тренінгу було продемонстровано ідеї щодо навчання учнів критичного мислення.

10:47 01.04.2019

Уроки англійської мови на канікулах

В наш час, з розвитком суспільства та появою інноваційних технологій, дуже важливого значення набули іноземні мови. Якщо раніше вони були необхідні виключно для перекладачів, дипломатів та політиків, то зараз немає такої сфери людської діяльності, де б не використовувались іноземні мови.

14:44 28.03.2019

День Американської Культури

   22 березня 2019 року учні Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 взяли участь у проведенні Дня Американської Культури на базі Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т. Г. Шевченка спільно з волонтерами Корпусу Миру США в Україні у рамках проекту "Викладання англійської мови як іноземної". Діти мали чудову нагоду взяти участь у цікавих заходах (перегляд кінофільмів та мультфільмів, танці та ігри, американський футбол) та поспілкуватися з носіями мови, дізнатися про систему освіти в США, зокрема про навчання в коледжах та університетах.

11:56 25.03.2019

Змагання зі спортивного туризму

Перші відкриті змагання Жашківської ОТГ зі спортивного туризму в приміщенні пройшли 23 березня на базі Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки відділу освіти Жашківської міської ради.

12:38 24.03.2019

Урок - вікторина у 8 класі на тему «Електрика навколо нас»

21 березня Григор’євою Ю.А. був проведений  урок – вікторина з учнями 8 класу на тему: «Електрика навколо нас». Діти повторили  в нетрадиційній, цікавій формі основний матеріал, розширили й поглибили знання, отримані на уроках, навчилися застосовувати знання, отримані на уроках фізики в новій нестандартній ситуації, розвинули вміння швидко мислити, знаходити рішення проблеми, проявляти кмітливість в не стандартних ситуаціях.

15:42 21.03.2019

Виявлення органічних сполук у харчових продуктах

В рамках тижня природничих дисциплін учителем хімії Задорожньою В.М. 20 березня з учнями 9 класу була проведена практична робота  на тему: «Виявлення органічних сполук у харчових продуктах». Учні закріпили знання про якісні реакції, навчились розпізнавати органічні речовини та складати раціон харчування.

12:15 20.03.2019

В рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності Управління ДСНС України у Черкаській області

      19 березня в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій провели відкриті уроки з учнями 3-го, 10-го та 11-го класів нашого закладу. Під час проведення бесід з школярами, фахівці Служби порятунку “101” розповіли дітям, як потрібно діяти у випадку виникнення надзвичайної ситуації, та що робити для її запобігання.     Особливу увагу звернули на небезпеку знаходження невідомих предметів, пояснивши, що чіпати незнайомі металеві предмети небезпечно, оскільки вони можуть містити вибухові речовини.

09:28 20.03.2019

Кришечки для протезів воїнам АТО

Учні нашого закладу разом з батьками взяли активну участь у Всеукраїнській програмі по збору та утилізації пластикових пляшок та окремо кришечок для дальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Найбільш вагомий вклад в цю справу внесла учениця 4 класу Добрицька Катерина разом з батьками.

12:46 18.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора