A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Нового Року в першачків

З Новим роком та Різдвом Христовим! З Новим роком, з новим щастям! Хай святковим буде настрій. Хай дива чекають вас Кожен день і повсякчас. Учні першого класу з нетерпінням чекали це яскраве, веселе та урочисте свято. Діти розучували вірші, пісні, виконували різноманітні новорічні завдання. До них завітали  Дід Мороз та Снігуронька. Всі отримали позитивні емоції і подарунки.

14:23 24.12.2021

Толерантність у сучасному світі. Головні риси толерантної особистості

 "Толерантність у сучасному світі. Головні риси толерантної особистості." Саме під такою назвою був проведений практичним психологом закладу Сміщенко С. С.  Всеукраїнський позакласний захід, з учнями 9 класу, розроблений Міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation. 

14:19 24.12.2021

Підсумкова конференція Ліги старшокласників

17 грудня 2021 року учні нашого закладу  взяли участь у підсумковій конференції Ліги старшокласників Черкащини в режимі онлайн, яка проходила на базі «Черкаського обласного інституту  післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»

17:19 20.12.2021

Онлайн-урок "Твоя суперпрофесія"

Сучасний світ швидко змінюється: зникають одні професії та з’являються інші. З метою сприяння учням старших класів  свідомо підійти до вибору професії своєї мрії, стати успішним у житті, реалізувати себе, повірити у власні сили. Благодійна організація "Фонд Ріната Ахметова" ініціювала проведення мотиваційного онлайн-уроку з профорієнтації  "Твоя суперпрофесія" 

17:17 20.12.2021

Проєкт:"Новий рік у кожну школу"

Наближаються чудові та улюблені усіма свята - День Святого Миколая та Новий рік. Адже як можна не любити зимову казку, наповнену радістю, блиском мішури й запахом мандаринів.

17:14 20.12.2021

Свято Святого Миколая

День Святого Миколая Одним з головних зимових свят є день Святого Миколая. Першокласники з нетерпінням чекали його приходу. Вчили вірші,  пісні, загадки, писали листи, малювали малюнки, згадували добрі та погані вчинки... Діти вірять в казкові дива. За чемність, гарну поведінку та старанне навчання всі отримали солодощі. Це свято вчить щедрості, милосердю, любові до оточуючих .  

12:29 18.12.2021

Святий Миколай у гості завітав

Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Цей Святий вважається покровителем України. День, коли дива стають реальністю.  До 4 класу він також завітав у гості. Цілий рік учні працювали старанно, були активними, здобували перемоги в олімпіадах, конкурсах і змаганнях. Миколай чудотворець  подарував солодкі презенти.

16:37 17.12.2021

День святого Миколая

19 грудня-одна з найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути чемними, слухняними- свято Миколая.   Мало кому відомо, що в цьому святі прихована історія життя людини, яка жила у другій половині третього сторіччя. Він прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним.

16:35 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора