A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Наші долоньки проти насилля

Щоб привернути увагу до проблем насильства в суспільстві та попередити негативні явища, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, учні 3 класу взяли участь в акції «Наші долоньки проти насилля» в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства». Головною метою заходу було запобігти виникненню насильства у сім’ї, школі, серед однолітків. Діти, даючи обіцянку нікого ніколи не бити, прикріплювали вирізані з кольорового паперу долоньки на банер з підписом «Ця рука нікого не вдарить». До них з радістю і такою ж обіцянкою вирішили приєднатися школярі першого, другого та четвертого класів.

16:54 09.12.2021

Людина - не товар !

На завершення міжнародної акції "16 днів проти насильства" класним керівником 11 класу Кривенко Т.В. було проведено класну годину "Людина - не товар !". Учні дізналися про стан, причини, та етапи торгівлі людьми, методи вербування, форми експлуатації, а також з цікавістю переглянули відеоролики про протидію цьому ганебному явищу.

16:52 09.12.2021

16 днів проти насилля

9 грудня класовод Щука І.О. провела виховний захід "16 днів проти насилля". Учні 4 класу ознайомились з поняттями «добро», «жорстокість», «насилля», видами насилля. Сформували уявлення про проблему насилля й жорстокості в дитячому середовищі, їх наслідків для дитини. Вивчили права дітей, а також обговорили питання, як захиститися від будь-якого насильства. Розвивали вміння творити добро, усувати прояви жорстокості в своїй поведінці; виховували вміння попереджувати жорстоке поводження з людьми, чуйне ставлення до людей і всього навколишнього світу.

12:27 09.12.2021

Мій вибір: життя без насильства

З учнями 2-го класу проведено бесіду на тему"Мій вибір: життя без насильства". Діти ділилися власним розумінням, що таке насилля, створюючи асоціативний кущ, малювали малюнки. А також долучились до флешмобу "Ця рука нікого не вдарить". Обвівши власну руку, розфарбували її світлими тонами, даючи при цьому обіцянку перед своїми однолітками, що ця рука ніколи, нікого не вдарить,

12:24 09.12.2021

Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України

З метою попередження стигматизації та маргіналізації молоді з тимчасово окупованих територій, сприяння соціальній згуртованості, реінтеграції, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій проводить широкомасштабну інформаційну кампанію.

10:37 09.12.2021

День української хустки в 3 класі

7 грудня у світі відзначають День української хустки.  Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки.

15:42 07.12.2021

ХІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада "На Урок"

13 учнів 2-го класу брали участь у ХІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді "На Урок" з предметів початкової школи. Переможцями стали 8 учнів. Серед них Починок Софія, Метейко Анна, Ключник Марина, Зубейко Артьом, Каналюк Михайло отримали дипломи ІІ ступеня. 

16:14 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора