A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Патріотична онлайн- конференція " Героїв серед нас"

Захисники України - хто вони? В усі епохи існування нашої держави славна українська земля народжувала славних воїнів, мужніх, сильних та гідних людей, які в часи війни і небезпеки ставали на захист своєї землі, Держави.

15:11 24.11.2021

Моє гідне майбутнє. Гідність у моїй історії"

Найголовніше в житті людини – зберегти свою людську гідність всупереч усьому. Тому що людина без гідності – неповноцінна людина, а народ без гідності – це вже не народ. Саме тому практичним психологом закладу Сміщенко С. С. разом з учнями 2 класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему "Моє гідне майбутнє. Гідність у моїй історії". 

15:09 24.11.2021

Гідність у дії. Будьмо достойними людьми!

 "Гідність у дії. Будьмо достойними людьми" саме під такою назвою учні 7-го класу, разом з практичним психологом Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів√5 Сміщенко С. С. долучилися до проєкту Усесвітній День Гідності. Метою якого є – подвигати молодь до почуття власної гідності у своїх повсякденних діях.

16:04 23.11.2021

Запрошення на вечірку

 Признавайтесь хто не любить вечірки?Вечірка...Як весело і цікаво.А особливо тематичні вечірки: піжамна вечірка, футбольна вечірка,костюмна вечірка,японська вечірка...

12:45 23.11.2021

3D моделі тварин

Виготовлення моделей вручну є подібним до створення скульптури в пластичному мистецтві. З точки зору педагогічної психології найбільш актуальним є питання формування креативної уяви і творчих здібностей учнів. 

12:40 23.11.2021

День Гідності і Свободи з учнями 2 класу

З учнями 2 класу проведено Годину спілкування до Дня Гідності та Свободи. Діти дізналися, що це свято в Україні відзначається щороку 21 листопада. На честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції(2004 року) та Революції Гідності(2013 року). В цей день ми вшановуємо людей, які захищали демократичні цінності, права та свободу громадян України.

16:41 22.11.2021

День Гідності та Свободи України

В день Гідності та Свободи України,  учні 4 класу відзначили проведенням виховної години "Що означає бути гідним".  Класовод Щука І.О. нагадала про події, які назавжди залишились в пам’яті українців. Вшанували патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина. Створили карту Гідності та Свободи України.

12:21 22.11.2021

Підсумки тижня моди у 1 класі

Навчальний тиждень тема якого"Мода' приніс для першокласників багато несподіванок. Вони переглядали мультфільми про моду, слухали казку"Білочка і мода", створювали тематичний ряд слів, гралися в ігри "Гудзикова математика", "А що в коробці". Підсумок тижня моди проведений у формі дефіле, де діти були моделями, а батьки - дизайнерами.

08:54 22.11.2021

Безпека на дорозі- безпека життя

Безпека на дорозі - це безпека життя, і часто вона залежить саме від нас. Тому класний керівник Стефанська А.Ю. разом з учнями 5-го класу пригадали про обов'язкове дотримання правил дорожнього руху.

16:56 19.11.2021

Ми проти булінгу - ми за безпечне життя! Участь у конкурсі "Безпечна країна"

Учні нашого закладу Андронов В. та Савчук І. разом з практичним психологом  Сміщенко С. С.  взяли участь у VI Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна». Проєкт спрямований на висвітлення основних складових безпеки життя, протидії таким явищам, як порушення правил безпеки на транспорті та дорозі, булінгу та іншим видам насильства, забруднення навколишнього середовища, порушення пожежної безпеки, тощо.    Для привернення уваги до проблеми булінгу (цькування), кібербулінгу,пропаганду створення безпечного середовища. Профілактику негативних явищ, формуванню безпечної поведінки людини у складних життєвих ситуаціях, було оформлено та подано на конкурс відео на тему: "Ми проти булінгу - ми за безпечне життя!"  Таким чином учні нашого закладу отримали за спільну роботу сертифікати учасника VI Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна».  Дякуємо організаторам конкурсу за можливість показати іншим, що все можна вирішити, покращити світ навкого себе та приверненути увагу підростаючого покоління до життєво важливих тем сьогодення.

16:54 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора