A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнські шкільні ліги "Пліч - о - Пліч" ФУТЗАЛ

Змагання з футзалу в рамках проекту Всеукраїнські шкільні ліги "Пліч-о-Пліч"  проходили у суботу 23 березня відразу на чотирьох відкритих спортивних майданчиках міста. Наш заклад гостинно прийняв юних футболістів з села Литвинівка. Гра відбулася в дружній атмосфері, в результаті команда нашого закладу здобула перемогу та перейшла на наступний етап. У фіналі наші спортсмени змагалися з командами закладів №1, №2 та №4.  У підсумку команда наших футболістів посіла 4 місце серед команд 11 закладів освіти нашої громади.

13:34 28.03.2024

Тренінгові заняття з домедичної допомоги

Наш рій "Серця патріотів"  взяли активну участь у  тренінгових заняттях для середньої та старшої вікової групи з домедичної допомоги, які проводили фахівці другого відділу Уманського РТЦК.

14:30 27.03.2024

Всесвітній день води

Всесвітній день води є унікальною можливістю нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища і розвитку суспільства та покликаний підвищити розуміння необхідності збереження екологічно чистого стану водних ресурсів.

16:17 22.03.2024

Всесвітній день Землі

Щороку 20 березня жителі нашої планети відзначають День Землі.Тому учитель пізнаємо природу, Стефанська Анастасія Юріївна, провела урок у 5 - му класі під гаслом "Буду я природі другом!". Учитель ознайомила учнів зі складною проблемою забруднення довкілля, від розв'язання якої залежить існування людей на Землі; пробудила у них почуття особистої відповідальності за охорону навколишнього середовища, що дасть можливість дітям усвідомити роль людства у збереженні чистоти навколишнього середовища і дбайливого ставлення до багатств природи; виховувала любов до природи рідного краю; розвивала творчу ініціативу, допитливість та фантазію; розвивати комунікативні та творчі здібності учнів.

16:43 20.03.2024

Міжнародний день щастя

20 березня відзначається Міжнародний день щастя. Він припадає на день весняного рівнодення. Що це за відчуття, яке оспіване в віршах, піснях ? Про це розмірковували на ранковій зустрічі учні 3 класу з класоводом Браславець Н.В. Діти в родинному колі  дарували один одному посмішку, слухали  пісню Н.Май " Щастя", читали казку В.Сухомлинського " Казка про щастя", грали в гру" Щасливі слова", складали закони щастя. Зробили висновок, що кожен це поняття розуміє по - своєму. Але справжнє щастя для нас - це мирне небо над головою.

12:32 20.03.2024

День кольорових олівців

16 березня - День кольорових олівців. Це день, особливий для тих, хто любить передавати свої почуття за допомогою малюнку, кольору, асоціацій. Олівці використовують, як художню приналежність і знаряддя письма, іграшки та інструменти. Саме слово "олівець" походить з тюркської мови і дослівно означає "чорний камінь": кара-чорний, даш-камінь.

12:56 18.03.2024

СВЯТО ВЕСНИ

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни,надії і любові. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Нехай ця весна принесе усім жінкам України щастя, здоров'я, витримки, любові, Перемоги над ворогом та миру! Хочемо подякувати тим тисячам жінкам, які сьогодні боронять нашу країну від російського ворога.

08:52 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора