A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Зі святом 1 вересня

Вересень щедро сонцем зігрітий. В школу повсюди сходяться діти. Квіти барвисті в них у руках, Вогники щастя ясніють в очах. В кожного радісна усмішка сяє. Дзвоником першим їх школа вітає!

13:51 01.09.2021

Звітування керівника закладу

23    червня 2021 року відбулося звітування директора закладу Сухоносової Наталії Петрівни про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю в режимі відеоконференції (за допомогою сервісу Google Meet) щодо підвищення рівня організації освітнього процесу в закладі, вжиті заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально–технічної бази закладу, залучення додаткових джерел фінансування та їх використання.  За результатами відкритого голосування визнано роботу керівника керівника Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Сухоносової Н.П. задовільною.

15:03 23.06.2021

Оформлення коридора

Щоб зацікавити та заінтригувати школярів, у закладі створено Зону молодших класів. Зі стін привітно посміхаються герої дитячих казок "Маша та Ведмідь", "Фіксіки" та інші. Тепер учні залюбки милуються чудовими малюнками.

13:15 09.06.2021

Змагання з велосипедного туризму, приурочені до Дня захисту дітей

Першого червня відбулися змагання з велосипедного туризму, приурочені до Дня захисту дітей. Учні нашого закладу Тищук Дмитрій та Добрицька Катерина зайняли ІІ місце. Савчук Ірина та Піроцький Ілля взяли участь у змаганнях із паркового орієнтування і зайняли ІІ місце.

12:10 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора