A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Ми і наш клас. Ми рівні - ми різні

    Практичним психологом закладу Сміщенко С. С. було  проведено заняття з елементами тренінгу на тему "Ми і наш клас. Ми рівні - ми різні" з учнями 5 класу. 

11:06 03.11.2021

Бібліотека про краєзнавство

З метою розвитку інтересу до літератури рідного краю, учитель української мови та літератури  Братченко У.В. та бібліотекар Рогоза Л.В. провели урок у 5 - ому класі на тему: " Легенди та перекази Жашківщини".

16:43 23.10.2021

Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мир — мова щастя»

   З 14 вересня по 13 жовтня на платформі "На урок" пройшов Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мир — мова щастя». В нашому  закладі організували участь  учнів 5- го класу практичний психолог Сміщенко С. С. та Стефанська А .Ю.  в 9-му класі Братченко У. В.  та 10-му класі Папаяніна С. В. 

12:44 23.10.2021

Презентуємо колекцію

У світі багато цікавого та захопливого. І кожен може знайти собі щось до душі. Захоплення людини - це те, що вона робить не тому, що потрібно, а тому, що їй це подобається, їй цікаво.

16:51 22.10.2021

Всеукраїнський конкурс «Ок, Google, з Днем народження!»

З 20 вересня – 20 жовтня на освітньому порталі «На Урок» проходив Всеукраїнський конкурс «Ок, Google, з Днем народження!». Мета цього конкурсу — підтримати усіх, хто цікавиться інформаційними технологіями, та розширити їх уявлення про можливості сервісів Google. Учні мали змогу дізнатися цікаві факти з історії Google, а також покращити знання про можливості використання інтернет-сервісів цієї компанії. В нашому закладі організувала участь учнів у конкурсі вчителька інформатики Папаяніна С.В.. Взявши участь у конкурсі учні 5-11 класів досягли гарних результатів і отримали нагороди.

13:28 22.10.2021

Екскурсія в бібліотеку

Учні 7 класу цікавляться літературним краєзнавством. Так, 21 жовтня разом з класним керівником Тютюнник Г.В. та бібліотекарем закладу Рогозою Л.В. вони відвідали центральну бібліотеку, де познайомились з життєвим і творчим шляхом нашої землячки Докії Гуменної, чиє ім'я носить бібліотека.

17:12 21.10.2021

Ми дружний клас. Ми одна родина

 Практичним психологом закладу Сміщенко С. С. разм з учнмями 3-го класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему "Ми дружний клас. Ми одна сім'я". 

13:31 21.10.2021

Козацькі забави

Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Тож напередодні цього чудового свята класовод Щука І.О. 4 класу провела захід "Козацькі забави". Учні розширили свої знання про запорізьких козаків, їх традиції, побут, звичаї. Виховували гордість за своїх предків, спонукали до наслідування їх кращих рис характеру: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу. Різні види конкурсів дали змогу учням проявити свої фізичні якості, спритність, кмітливість, активність. 

17:26 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора