A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Гурток "Політ фантазії"

Дата: від до Скинути

Об'ємна аплікація "Веселка"

Папір дає величезний простір для творчості, особливо коли для цього є вільний час і  бажання творити.    

16:15 24.01.2022

Об'ємна аплікація "Сніговик"

Створювати об 'ємні аплікації з паперу нескладно і дуже цікаво. Папір - дуже багатий матеріал, у рукоділлі його можна використовувати різними способами.

16:00 24.01.2022

Аплікації "Тварини"

Всім дітям подобається такий тип рукоділля, як аплікація. Тварини користуються великим попитом в будь-якій техніці. Паперові об'ємні моделі застосовують в іграх, плоске зображення підвищує у дитини впевненість у власних силах, а тканинні макети не тільки прикрашають одяг, а й використовуються як дидактичний матеріал.На занятті гуртка діти виготовляли різних тварин, ознайомились з їхнім  способом життя і середовищем існування. Роботою діти були заволені.

15:43 17.01.2022

Конструювання з паперу "Зимовий будиночок"

Конструювання з паперу - корисний, захоплюючий і пізнавальний вид дитячої діяльності. Це найбільш популярний різновид конструювання, яка відкриває безмежний простір фантазії дітей. Сьогодні на занятті гуртка діти створювали з паперу зимовий будиночок і приклеювали його на картон. Результатом своєї праці діти були дуже задоволені.

16:19 10.01.2022

Ялинка із смужок паперу

Ялинка зі смужок паперу – пухнаста красуня, відмінна новорічна прикраса класної кімнати. Легкий і цікавий виріб для дітей . Виконана в цій техніці ялинка може бути абсолютно різною і неймовірно красивою. На занятті гуртка діти виготовили ялиночку зі смужок паперу . Результатом своєї роботи були задоволені.

17:22 20.12.2021

Колективна робота "Сніговик Олаф"

Майстерня Діда Мороза продовжує свою роботу, сьогодні на занятті гуртка діти зробили  колективну роботу і виготовили сніговика Олафа  із улюбленого мультфільму . Робота дітям дуже сподобалась і вони були задоволені результатом..

15:44 15.12.2021

Аплікація "Новорічна витинанка"

Довгоочікуване свято не за горами. В кожному будинку, в кожній квартирі до Нового року готуються з дуже великою радістю. Прикрашають житло так, як подобається душі: сніжинками, гірляндами, кульками. Також свято не обходиться без новорічних витинанок. 

16:56 13.12.2021

Колективна робота Дід Мороз

Яке ж новорічне свято без Діда Мороза? Маленька копія головного чарівника країни ефектно прикрасить двері класної кімнати і принесе  таємничий дух справжньої зимової казки. Вихованці гуртка  колективно виготовили Діда Мороза. Робота дітям дуже сподобалась і вони із задоволенням її виготовили.

13:23 10.12.2021

Майстерня Діда Мороза

Новий рік - довгоочікуване свято. Багато хто любить зиму саме через нього. Всі люди чекають новорічного дива. Кожен вірить, що в святкову ніч виконуються всі бажання.  Особливо чекають Нового року діти, адже Дід Мороз повинен принести їм купу подарунків. В нашому закладі почала працювати Майстерня Діда Мороза. Протягом місяця  вихованці гуртка будуть виготовляти новорічні прикраси і подарунки до Нового року.

16:12 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора