A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Гурток "Політ фантазії"

Дата: від до Скинути

Обривна аплікація "Рибка"

Рвана аплікація з кольорового паперу - захоплюючий вид дитячої творчості. Техніка обривності аплікації дуже проста. Якщо для звичайної потрібні вирізні шаблони, то тут відбувається обривання шматочків кольорового паперу і наклеювання їх на контур малюнка.

15:25 27.09.2021

Осінній віночок

Для підвищення ефективності занять на гуртку використовується групова форма навчання вона  корисна як для слабких, так і для сильних вихованців. Слабкі збагачуються новою інформацією, мають можливість одержати додаткове пояснення. Завдяки контролю сильних вони роблять менше помилок. А сильні цим самим перевіряють і зміцнюють свої знання.

15:30 22.09.2021

День Миру

Мир!  Це  слово  звучить по-різному на всіх континентах Землі. Але скрізь воно означає прості й одвічні істини.

14:20 21.09.2021

Виготовлення їжачка із соняшникового насіння

Виготовлення саморобок, процес творчий і захоплюючий, який допомагає розвивати дитячі здібності та проявити свої уміння і навички. Використання природних матеріалів дає можливість створювати унікальні і оригінальні, неповторні шедеври і композиції які відрізняються екологічністю і привабливістю.

16:34 15.09.2021

Техніка "орігамі"

Наймолодші вихованці гуртка "Політ фантазії" під час перших занять ознайомились з технікою "орігамі". Всі із захопленням і цікавісттю виготовляли кошенят і собачок.Заняття орігамі дуже корисні для дітей, адже вони сприяють розвитку дрібної моторики, координації рухів руки, просторової уяви. Діти  вчаться виконувати інструкції, працювати за схемою і здійснювати дії в певній послідовності,у дітей виробляється посидючість.

16:31 15.09.2021

Аплікація "Вишиванка"

Всесвітній день вишиванки все ще не дуже відоме свято, але з кожним роком набирає популярності. Кожен третій четвер травня на вулицях українських міст все більше людей з’являються в гарних вишитих сорочках.  Ось і наймолодші вихованці гуртка"Політ фантазії" виготовили різнобарвні вишиванки і дізналися про що кожен символ у вишивці має своє сакральне значення 

16:21 20.05.2021

Проєкт "Вишиванка"

У культурі кожного народу є символи ,які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.

16:23 19.05.2021

Аплікація "Квітуче деревце"

Прийшов травень. Все навкруги зеленіє та квітне. І у нас теж розквітли яблуньки... Ось такі,квітучі дерева виготовили вихованці гуртка"Політ фантазії"  з кольорового паперу . Роботою діти були задоволені.

15:58 12.05.2021

Вітальна листівка до Дня матері

Зазвичай День матері святкується у другу неділю травня: у цей час на вулиці буяє весна, тому свято стає ще яскравішим! У 2021 році цей день припадає на 9 травня тож не забудьте привітати своїм мам. Найкращий подарунок для рідної – увага , вихованці гуртка " Політ фантазії" із задоволенням зробили  для неньки гарний дарунок своїми руками – вітальну листівку— зображені на ній лагідні обійми пробуджують найтепліші емоції!      

17:25 05.05.2021

Проєкт "Великоднє деревце"

Великдень з особливою теплотою відзначається в нашій країні. До цього дня практично всі люди готуються заздалегідь. У такому випадку створюються різного роду вироби для прикраси будинку. Однак серед інших виробів, особливе місце в інтер'єрі будинку займає - великоднє дерево.

15:04 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора