A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

30 липня Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

  Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. За даними Міжнародної організації праці, 21 мільйон людей у всьому світі є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки та діти потрапляють до рук торговців людьми як в своїх країнах, так і за кордоном. При цьому страждають всі країни, будь то країна походження, транзиту або призначення. Рабство як в стародавній, так і сучасній формі - явище не тільки ганебне; це, за словами борця за скасування рабства Джона Уеслі, «огидна сукупність всіх гидот», якій немає місця в нашому світі.

10:04 29.07.2022

Результати фотоконкурсу "Домашні улюбленці"

Одним із напрямків виховної роботи в закладі – виховання у підростаючого покоління любові та бережливого ставлення до тварин. Залучення учнів до захисту, піклування та догляду за домашніми улюбленцями – це було метою обласного фотоконкурсу «Мої домашні улюбленці», організованого Черкаським обласним Центром роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради.  Учні нашого закладу стали активними учасниками даного конкурсу. Відповідно до наказу відділу освіти Жашківської міської ради №61 від 04.07.2022 року маємо такі результати:

12:40 07.07.2022

Результати конкурсу на кращий освітній цифровий ресурс

Відповідно до наказу комунального навчального закладу „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради“ від 01.12.2021 № 149 „Про проведення обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс“ протягом березня – травня 2022 року проходив конкурс на на кращий електронний освітній ресурс (ЕОР).

14:36 05.07.2022

Конкурс колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

З метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів в комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» в онлайн режимі відбувся обласний етап ХХI Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» за темою «Клімат змінюється. Твої дії.» в рамках екологічного фестивалю «Довкілля: час змін!». Команда нашого закладу «Екологічний патруль» ( керівник Лариса Турченюк) зайняли ІІІ місце  та отримали грамоту. Молодці! Подальших успіхів вам і нових перемог!

11:44 05.07.2022

День захисту дітей

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

09:29 01.06.2022

Фотоконкурс "Мої домашні улюбленці"

Учні 1-5 класів нашого закладу стали учасниками обласного фотоконкурсу «Мої домашні улюбленці», організованого Черкаським обласним Центром роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради. Мета конкурсу: виховання любові та бережного ставлення до тварин, залучення учнів до захисту, піклування та догляду за домашніми улюбленцями.

17:28 25.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора