A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Квіти осені

Квіти вважають прикрасою нашого життя. Вони всі прекрасні без винятку, за що їх називають очима природи. Люди вирощують квіти біля своїх будинків, в оранжереях, а також у будинку на підвіконнях. Це роблять для того, щоб захоплюватися ними, отримуючи позитивні емоції від їхньої краси. Ось і в нашому ліцеї пройшов чудовий тиждень під назвою " Квіти осені". Діти влаштували фотопарад осінніх квітів, їхній цвіт засяяв різнобарв'ям на всіх світлинах.

15:51 23.09.2022

Ми за мир

     У сучасному світі мир - це найбільша цінність та мрія.

11:57 21.09.2022

Тиждень "Яблука"

"Хто яблуко  вдень з'їдає, у того лікар не буває " - говорить народна мудрість. І дійсно, переоцінити корисні властивості яблука для людини практично неможливо: адже це справжня скарбниця необхідних людині вітамінів.  Крім того, яблука - це один з найсмачніших і популярних на планеті фруктів. Поширені вони практично всюди і з незапам'ятних часів  відіграють значну роль не тільки в раціоні, але і в культурі людей.   Загадковий й невідомий тиждень "Яблука" у нашому ліцеї пройшов активно й пізнавально. Діти розфарбовували яблучка, складали сенкан і дізналися, що яблуко - це торбинка вітамінів, переглянули пізнавальне відео, проводили досліди.                        

19:47 16.09.2022

Безпека людини - важлива умова сьогодення!

    Будь які надзвичайні ситуації,  насамперед військового характеру, призводять до зменшення рівня захищеності цивільного населення і зростання рівня загроз їхньому життю та здоров'ю. 

14:09 07.09.2022

Повертаюсь до навчання

  Розпочався новий навчальний рік. Сісти за парти мріяли не тільки першокласники, а й учні другого класу, для яких попередній рік був надзвичайно важким.  За запитами батьків у закладі організовано змішану форму навчання, яка поєднує очні та дистанційні режими навчання, що забезпечує умови для здобуття якісної освіти.

15:16 02.09.2022

Зі святом 1 вересня!!!

  День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Війна вмить докорінно змінила життя українського народу. Змінила вона і формат цього зворушливого свята.  Хочеться побажати усім, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними веселими зустрічами і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами. 

08:49 01.09.2022

Знову в школу!

Для учнів 2 класу минулий рік видався досить напруженим - дистанційне навчання, страх невідомості, багато нового та складного.

11:21 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора