A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Місячник шкільних бібліотек

Війна нещадно забирає життя своїх кращих синів, обриває долі мужніх і сміливих, тих, хто самовіддано стає на захист рідної землі, свого народу.

11:54 11.11.2022

Сучасна педагогічна рада

Сучасний світ не стоїть на місці, і першими будуть ті, хто володіє знаннями. Жодна реформа не зможе змінити будь-що в системі освіти, якщо вчитель сам не зміниться, і тим самим не змінить підходи до організації освітнього процесу. Розуміючи це, ми змінили підходи й до організації та проведення педрад. Саме нетрадиційна педрада змушує шукати ефективні форми роботи з дітьми, надихає на творчу співпрацю на підставі особистісно орієнтованого навчання і виховання підростаючого покоління, дає можливість почувати себе Вчителем — і знову сумніватися, шукати, творити…

14:42 09.11.2022

Благоустрій шкільної території

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території нашого ліцею та довкілля – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв свідомості громадськості. З метою поліпшення  санітарного стану навколишнього середовища у закладі пройшла акція благоустрою території: прибрано осінній падолист, клумби на території школи, впорядковано шкільний двір. Заходи благоустрою важливі не лише під час проведення подібних акцій. Головне – дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Для колективу ліцею – це не гасло, а щоденна життєва сутність.

13:48 09.11.2022

День української писемності та мови

Найбільше і найдорожче добро  кожного народу — це його мова, та жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку народ складає І своє давнє життя і свої сподіванки, розум, досвід, почування. 

13:08 09.11.2022

Разом веселіше

  "Разом веселіше" саме під такою назвою було проведено заняття з елементами тренінгу практичним  психологом закладу Сміщенко С. С.  з учнями 1 класу .  

15:15 04.11.2022

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу

21 жовтня 2022 року відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП 1, 4 та 5 класів, на яких був присутній фахівець ІРЦ Заплішна Ольга Вікторівна. На засіданнях присутні члени команд обговорили    роботу вчителів та асистентів, безпосередньо з кожною дитиною, визначили обсяг роботи та послідовність всього інклюзивного освітнього процесу.  Було підготовлено необхідну документацію та погоджено  графік роботи команд,  навчальні плани. Члени команд супроводу ознайомилися з результатами роботи з учнями та відбулося  затвердження ІПР усіма спеціалістами, які працюють із дітьми з ООП та їх узгодження з батьками.

14:30 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора